Minami no Gawa (Centrum)
+4
Daisuke Maeda
Yahiko
Amrit
Seishinkami
8 posters
Strana 8 z 20
Strana 8 z 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Minami no Gawa (Centrum)
Stal som pred cintorinom nadychol sa a vsupil.Ako som kracal videl som tam tolko zhabanych dusi vravel som si preco kdo za to vsetko moze.Kracal som az som prisiel pred hrob svojich rodicov ulozil som kvety 4 na matkinu stranu a 4 na otcovu kazdemu zapalil 2 sviece a isiel naspat pred nich.Klakol som si na kolena a hlavu smerom dole."Matka otec dneska je to 10 rokov od vasej smrti ako to rychlo ubieha pametam si ako vcera ked sme este chodli spolu na prechadzky po vonku a bavyli sa vsetci doma" v tom sa mi pustili slzy."Hh pozri te sa ako som narastol hh za tento posledny rok som toho dost navyvadzal hehe ale snazim sa byt taky aky ste mi vzdy hovorili uz som aj dokonca zacal ovladat" a v tom som sa zamlcal."PREPACTE CO SA STALO SLOVAMI TO NEVYJADRIM ALE JE MI HROZNE LUTO ZE TU NEJSTE MYLSIM NA VAS KAZDY DEN!!!!!!!"."Ale ja naozaj som nemoho lza ot co sa vtedy stalo za to mohlo toto"Premenil som sa na demona a obzeral sa".Ale ja najdemtoho kdo za to moze to slubujem".Opat som sa premenil naspat."A co vy ako sa mate dufam ze dobre hh a davate nadomnou pozor hh vsak ale ako inak keby ne uz som tu davno neni" a usmial som sa."Spoznal som jedneho super chalana je z nasej casti zeme sice neviem o nom skoro nic ale je to moj priatel od vtedy co ste odisli som nemal nikoho a konecne som niekoho obajvil koho mam rad".Postavyl som sa pobozkal fotku svojej matky a otca a opat si k nim sadol a s placom stale sa snimi rozpraval.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
- Počet príspevkov : 499
Minami no Gawa (Centrum)
Postavil som sa utrel si slzi este raz sa poklonil a odisiel musim najst Shigeru.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Re: Minami no Gawa (Centrum)
Probrala jsem se. Posadila jsem se na posteli. Spravila jsem si župan. Stoupla jsem si a přistoupila k oknu.
Sice mě celé tělo bolelo, ale snažila jsem si toho nevšímat, i když to moc nešlo.
Chopila jsem závěsy a roztáhla jsem je. Venku svítily hvězdy. "Já prospala celý den?" podivila jsem se. Otočila jsem se od okna a zamířila ke skříni. Vytáhla jsem z tama nové oblečení. Oblékla jsem se a zamířila ven.
Recepční me zastavila. "Nebylaste na snídani a máte ji v ceně, tak běžte teďkom něco zaousnout." usmála se na mě.
Jelikož jsem měla hlad, tak jsem nic nenamítala. Šla jsem něco povečeřet.
Poté jsem odešla z hotelu.
Sice mě celé tělo bolelo, ale snažila jsem si toho nevšímat, i když to moc nešlo.
Chopila jsem závěsy a roztáhla jsem je. Venku svítily hvězdy. "Já prospala celý den?" podivila jsem se. Otočila jsem se od okna a zamířila ke skříni. Vytáhla jsem z tama nové oblečení. Oblékla jsem se a zamířila ven.
Recepční me zastavila. "Nebylaste na snídani a máte ji v ceně, tak běžte teďkom něco zaousnout." usmála se na mě.
Jelikož jsem měla hlad, tak jsem nic nenamítala. Šla jsem něco povečeřet.
Poté jsem odešla z hotelu.
Amrit- Seishin Bojovník (D-rank)
- Počet príspevkov : 675
Sedel som v takom tureckom sede na lavičke pri čom som mal sklopenú hlavu a každý kto sa prizrel bližšie mohol zbadať že spím. Mierne som pri tom pootváral ústa a zase ich zatváral čo sprevádzalo nezrozumiteľné hundranie, sem tam niekto mohol pochytiť nejaké slovo ale ani to nemalo žiaden význam, u mňa to bolo dosť obvyklé a aj tak som sa nikdy nestaral či moje rozprávanie zo sna a spanie uprostred dňa na ulici niekomu vadí.
O chvíľu som sa však predsa len zobudil a s menším zívnutím som sa rozhliadol naokolo.. furt to tu vyzerá rovnako.. povedal som si potichu takým rozospatým až priam veselým hlasom a postavil som sa na nohy, po tom som len dal ruky do vreckiek.. trošičku som sa nahrbil a takým mierne mrzutým spôsobom som začal kráčať niekam mimo.. bolo mi celkom jedno kam prídem, aj tak to bude pravdepodobne všade vyzerať rovnako.
O chvíľu som sa však predsa len zobudil a s menším zívnutím som sa rozhliadol naokolo.. furt to tu vyzerá rovnako.. povedal som si potichu takým rozospatým až priam veselým hlasom a postavil som sa na nohy, po tom som len dal ruky do vreckiek.. trošičku som sa nahrbil a takým mierne mrzutým spôsobom som začal kráčať niekam mimo.. bolo mi celkom jedno kam prídem, aj tak to bude pravdepodobne všade vyzerať rovnako.
Usui- Seishin Bojovník (D-rank)
- Počet príspevkov : 337
Vyšel jsem z věže a zamiřil k nejbližšímu hotelu.
Objednal jsem si lepší pokoj a šel se umýt.
Sprcha přišla v hod, poté jsem si zalezl do
načechraných peřin a koukal z okna dokud jsem neusnul.
Objednal jsem si lepší pokoj a šel se umýt.
Sprcha přišla v hod, poté jsem si zalezl do
načechraných peřin a koukal z okna dokud jsem neusnul.
Shigeru Takashi- Absolventi VTPV (Nižší C-rank)
- Počet príspevkov : 359
Keď som vychádzal z veže stále to vo mne dosť vrelo, najbližší kôš ktorý som mal po ruke som doslova rozkopal na malé kúsočky a úplne živo som si predstavoval ako kopem do hlavy toho idiota. Bohužial to stále bol iba smetný kôš a tak som toho o chvíľu nechal a išiel som si dať hoodne svižnú prechádzku v podstate po celom okrese, zrak som mal pri tom upretý pred seba a pohľadom som uzemňoval každého týpka ktorý by si chcel niečo začať.
Re: Najvysia ves miesto pre vodcu
Nevydrzal som to kvoli tomu co o mne povedal som sa rozbehol zanim az som pred nim zastal."Hey ked si taky mudri na mna a vyskakujes is pod si dat zapas chcem videt ako si sa za tie roky zlepsil".A zacal som sa usmievat ako nidky pred tym.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Stále som kráčal dopredu a keď som ho zbadal vôbec som nespomalil ani nezastal.. Ohluchol si? ja už.. nebojujem, odkedy si pre mňa mŕtvy tak to nemá cenu, nemá cenu nejak sa zlepšovať.. inak.. vôbec by mi nevadilo keby si sa stratil tam odkiaľ si prišiel.. Povedal som ospalým hlasom a len som prešiel popri ňom.. He? ozvalo sa z mojich úst keď som na zemi našiel nejakú mincu na čo som sa dosť potešil.. čupol som si pri čom som ju zobral a začal som si ju mierne pohadzovať v rukách. po tom som ju len schoval do vrecka a rozmýšľal som koľko stojí nejaká smažená ryba alebo tak..
"He mas pravdu nema to vobec vyznam nahodou by sa ti este nieco stalo".Odisiel som dobre uz to je dlhsia doba musim najst Shigeru a porozpravat sa o tom co sa tu deje a as aij vsade inde.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Kráčal som ďalej pri čom som mal pohľad otočený do zeme takže som moc nevnímal svoje okolie, mal som aktivovaný Reflector takže som ani nečakal že by do mňa niekto vrazil či by ma náhodou niečo trafilo.. takýmto svižnejším krokom som išiel ďalej a ďalej až som si ani neuvedomil že som odkráčal z oblasti (přesun).
Minami no Gawa (Centrum)
Ako osm kracal mestom nikde som ho nemohol najst no tak Shigeru kde mozes byt a a hladal som dalej.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Po prosněné noci jsem se konečně probudil a líbilo se mi v těchto peřinách.
Nic proti Peinovi, ale tohle byl luxus, minimálně musel být za ty prachy.
Ač nerad, vyklidil jsem pokoj, skočil si na snídani a vyšel z hotelu.
Vnuklo mi to nápad, ačkoliv jsem netušil, zda má nějakou šanci na úspěch.
Sedl jsem si na schody a začal probírat detaily.
Nic proti Peinovi, ale tohle byl luxus, minimálně musel být za ty prachy.
Ač nerad, vyklidil jsem pokoj, skočil si na snídani a vyšel z hotelu.
Vnuklo mi to nápad, ačkoliv jsem netušil, zda má nějakou šanci na úspěch.
Sedl jsem si na schody a začal probírat detaily.
Minami no Gawa (Centrum)
Ak osm kracal mestom uz ma to nebavylo jaaj kde ten moze byt Zrazu som pozrel na schody a koho nevidim Suigetsu prisiel som k nemu."Suigetsu potreboval by som sa o niecom porozpravat".
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Uslyšel jsem známý hlas.
Pozvedl jsem obočí a ohlédl se. Byl to Daisuke.
"Siugetsu? Překvapuje mě, že sis mé jméno ještě nezapamatoval.
Ale každopádně mám stejný problém, začni..."
Vyzval jsem ho.
Pozvedl jsem obočí a ohlédl se. Byl to Daisuke.
"Siugetsu? Překvapuje mě, že sis mé jméno ještě nezapamatoval.
Ale každopádně mám stejný problém, začni..."
Vyzval jsem ho.
"Prepac Shigeru nejaky som zblnuty ide o to ze nieco sa tu deje nieco strasne a mylsim ze sa k niecomu velkemu blizi.Bojovali sme s demonom ale bral som to na lahku vahu ze dohoda je dohoda no ked som odsiel prec a vratil sa tak pri hlavnej brane boli zase znamky po boji"."Myslel som si ze to ma nieco len s nami ze idu po nas no naposledy co som bol v Nishi no Gawa tak isto sa tam bojovalo rozpraval som sa z vodcom tej casti zeme a povedal ze jeho bojovnici su vsetci zraneni je to zvlastne ale vsetko je to talke zamotane.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Trochu jsem vyvalil oči a poté jsem na chvíli nic neříkal.
"Vypadá to, že jsem měl pravdu... Taktéž jsem něco začal
tušit... Problémem je, že Pein nám nyní nepomůže.
Má vlastní problémy... Otázkou zůstává, co se děje.
Byl jsi i v jiných městech?"
"Vypadá to, že jsem měl pravdu... Taktéž jsem něco začal
tušit... Problémem je, že Pein nám nyní nepomůže.
Má vlastní problémy... Otázkou zůstává, co se děje.
Byl jsi i v jiných městech?"
"Je to velmi divne a najhorsie je nikdo nechce hovorit o tom co sa deje"."No tak tak trosku hej aby som povedal pravdu bol som v kazdej casti zeme no to je teraj jedno co budeme robyt"
Daisuke Maeda- Mŕtvy
"Hmmm... Těžko povědět.
Myslíš, že bychom to měli nejdříve projednat s Peinem, ale ten má teď
své problémy... Takže nám nezbývá, než čekat.
Sami s tím nic nesvedeme, jediné co teď můžeme dělat, je získávat informace."
Myslíš, že bychom to měli nejdříve projednat s Peinem, ale ten má teď
své problémy... Takže nám nezbývá, než čekat.
Sami s tím nic nesvedeme, jediné co teď můžeme dělat, je získávat informace."
"Hm pri jeho povahe neviem ci bude chcet nieco prejednat ale mozeme skusit ziskavat informacie hm ale najhorsie bude kde zacat".
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Zamyslel jsem se.
"Jednou jsi říkal, že jsi od někoho dostal kámen na památku.
Kdyby tě neměli rádi, nic by ti nedali. Strategicky je nejlepší
začít tam, kde tě uvítají..."
"Jednou jsi říkal, že jsi od někoho dostal kámen na památku.
Kdyby tě neměli rádi, nic by ti nedali. Strategicky je nejlepší
začít tam, kde tě uvítají..."
Hmmmmmm bolo by pekne sa vratit lenze ja som nesplnil co som slubil ale na Lady Saya by som sa opat pozrel."Fajn tak tda vyrazme do Kitagawa".
Daisuke Maeda- Mŕtvy
"Bohužel, budu muset nesouhlasit. Budu muset vyrazit do Nishi no Gawa.
Řekněme kvůli starým restům. Ty běž do Kitagawy. Zjisti vše, co bude možné.
Nenech se odbýt a pokud možno, snaž se na to jít diplomaticky.
Já si zatím vyřídím svoje věci v Nishi no Gawa a rovněž se tam poptám.
Čím více detailů, tím lépe pro nás."
Řekněme kvůli starým restům. Ty běž do Kitagawy. Zjisti vše, co bude možné.
Nenech se odbýt a pokud možno, snaž se na to jít diplomaticky.
Já si zatím vyřídím svoje věci v Nishi no Gawa a rovněž se tam poptám.
Čím více detailů, tím lépe pro nás."
Hm zdalo sami to cudne ale bolo mi to jedno ja a nehat sa odbit hm a diplomaticky u mna taketo veci moc nehovria ale nieco vymislim."Dobre tak teda vyrazme kazdy svojim smerom a potom spojime informacie a vela stastia ".A hned som bleskovo vyrazil prec
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Procházela jsem se ulicemi. Nemůžu tomu uvěřit! Jak jen mohl?! Naštvaně jsem kopla do kamínku na cestě.
Amrit- Seishin Bojovník (D-rank)
- Počet príspevkov : 675
Sdol som si na lavicku a zacl premyslat.Hm Shigeru tu este neni a ja som sa dozvedel meno nejakeho mafiana ktory ani neviem kde je ani nic jaj to je zase den.Zacalo mi skrkat v bruchu tak som sa isiel najest do svojej oblubenej restiky dosiel som do vnutra.To co vzdy poprosim a sadol som si na miesto premyslal som nad tym co sa za posledne dni udialo v tom mi doniesli jedlo.Zacal som jest no furt mi vrtalo halvou kde najdem toho mafiana ako som mohol vcera minut a Lady Saya jej otec bol s mafiou a ako sa dari Shigeru hm ani som sa nenazdal a tanier bol prazdny."Teda dnesk ako si rychlo no nic podakoval om sa zaplatil a isiel von.Tak nic idem sa torsku prejst mimo oblast a vyrazil som.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Strana 8 z 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Strana 8 z 20
Povolenie tohoto fóra: