Najvysia ves miesto pre vodcu
+4
Amrit
Shigeru Takashi
Daisuke Maeda
Yahiko
8 posters
Strana 5 z 12
Strana 5 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Najvysia ves miesto pre vodcu
Pomalu jsem upadal do stavu podobnému transu, díky meditaci.
Chci si to celé projít a soustředit se na svou moc. Cítím, že se něco stalo,
něco je jinak. Poprvé, když jsem k tomu byl donucen, naučil jsem se manipulovat
s velkými předměty. Znamená to, že když použiji plnou sílu, část z ní mi zůstane?
A pokud ano, jak to nyní poznám. Jedinou cítitelnou změnou je mé zubožené tělo,
ovšem, více nezjistím, dokud se mi nevrátí síla, pokud takhle zůstanu přes noc,
je možné, že zregeneruji dostatečné množství energie a zítra dopoledne bych mohl začít
se zkoumáním, Peina s tím nebudu zatěžovat.
Tohle je teďka čistě má věc. Svou sílu jsem mu vysvětlil a vypadalo to, že ho to nijak nebere.
To znamená, že na to jsem teď jenom já. V tomhle stavu mě probudí pouze nějakým bolestným podnětem.
V tomto stavu tedy můžu zůstat, jak dlouho chci, vzhledem k stavu mého těla, bych raději zůstal v této
formě alespoň další den. Poté budu schopen se alespoň pohybovat.
Začnu tedy s hledáním změn, pokud se něco stalo nyní to budu moct pouze najít, nic víc...
Vypadal jsem jako neživá socha, která dýchá. Do takového stavu jsem se dostával jen málokdy.
Chci si to celé projít a soustředit se na svou moc. Cítím, že se něco stalo,
něco je jinak. Poprvé, když jsem k tomu byl donucen, naučil jsem se manipulovat
s velkými předměty. Znamená to, že když použiji plnou sílu, část z ní mi zůstane?
A pokud ano, jak to nyní poznám. Jedinou cítitelnou změnou je mé zubožené tělo,
ovšem, více nezjistím, dokud se mi nevrátí síla, pokud takhle zůstanu přes noc,
je možné, že zregeneruji dostatečné množství energie a zítra dopoledne bych mohl začít
se zkoumáním, Peina s tím nebudu zatěžovat.
Tohle je teďka čistě má věc. Svou sílu jsem mu vysvětlil a vypadalo to, že ho to nijak nebere.
To znamená, že na to jsem teď jenom já. V tomhle stavu mě probudí pouze nějakým bolestným podnětem.
V tomto stavu tedy můžu zůstat, jak dlouho chci, vzhledem k stavu mého těla, bych raději zůstal v této
formě alespoň další den. Poté budu schopen se alespoň pohybovat.
Začnu tedy s hledáním změn, pokud se něco stalo nyní to budu moct pouze najít, nic víc...
Vypadal jsem jako neživá socha, která dýchá. Do takového stavu jsem se dostával jen málokdy.
Shigeru Takashi- Absolventi VTPV (Nižší C-rank)
- Počet príspevkov : 359
Dosiel som do veze a polozil som ju na moju postel pri tom som ju aspon ako tak osetril.
a isiel som na svoje miesto.
a isiel som na svoje miesto.
Po čtyřech hodinách jsem se dostal přesně tam, kam jsem potřeboval.
Mé vědomí se objevilo v kruhové místnosti, kterou ohraničovala žlutavá bariéra.
Vlastní představa stavu mé moci.
Pomalu jsem přešel až k bariéře a přeměřil si ji pohledem.
Je to tak, jak jsem si myslel... Moje možnosti se rozšířily, ne o moc, ale i to je pokrok.
Sáhnul jsem prstem na bariéru a uvolnila se při tom vlna energie.
Pomalu jsem si sedl doprostřed místnosti a roztáhl ruce.
Čím větší bariéra je, tím déle mi trvá shromáždit její energii, tohle mi zabere celou noc.
Zavřel jsem oči a vnímal jen bariéru. Letmé žluté paprsky a světlo začaly ozařovat mé dlaně.
Mé vědomí se objevilo v kruhové místnosti, kterou ohraničovala žlutavá bariéra.
Vlastní představa stavu mé moci.
Pomalu jsem přešel až k bariéře a přeměřil si ji pohledem.
Je to tak, jak jsem si myslel... Moje možnosti se rozšířily, ne o moc, ale i to je pokrok.
Sáhnul jsem prstem na bariéru a uvolnila se při tom vlna energie.
Pomalu jsem si sedl doprostřed místnosti a roztáhl ruce.
Čím větší bariéra je, tím déle mi trvá shromáždit její energii, tohle mi zabere celou noc.
Zavřel jsem oči a vnímal jen bariéru. Letmé žluté paprsky a světlo začaly ozařovat mé dlaně.
Shigerua som si nevsimal lebo som mal plnu hlavu inych myslienok.
Co sa to deje preco vsetkych s mojej vesnice. A potom ist pomne chapem ze ked som boh tak chcu mat moju hlavu ale aj tak je to velmi divne aby niekto poslal namna taku nulu a potom bez moznosti ju len tak otstrelil. Ten jej kontakt je krutejsi nes ja ale aj tak stale nepozna co je to bolest zo straty bliskych je mi jednou kam as zajdem ale toho zmrda dostanem za kazdu cenu som ochotny pouzit aj to aby som ho dostal a ked to nevyde som ochotny koli tomu zajst as nadno mojej energie a dostat ho s mojou ultimatnou technikou ktorou som schopny znicit celu dedinu. Potom pozna co je to skutocna bolest.
Co sa to deje preco vsetkych s mojej vesnice. A potom ist pomne chapem ze ked som boh tak chcu mat moju hlavu ale aj tak je to velmi divne aby niekto poslal namna taku nulu a potom bez moznosti ju len tak otstrelil. Ten jej kontakt je krutejsi nes ja ale aj tak stale nepozna co je to bolest zo straty bliskych je mi jednou kam as zajdem ale toho zmrda dostanem za kazdu cenu som ochotny pouzit aj to aby som ho dostal a ked to nevyde som ochotny koli tomu zajst as nadno mojej energie a dostat ho s mojou ultimatnou technikou ktorou som schopny znicit celu dedinu. Potom pozna co je to skutocna bolest.
Bariéra začala měnit barvu ze žluté do zelené, taková má být v normálním stavu.
Trvalo mi to více než půl dne, podcenil jsem to.
Mé ruce byly obklopeny žlutavými koulemi mentální energie.
A je to tady, první fáze je u konce, nashromáždil jsem svou sílu, nyní ji musím absorbovat.
To mi zabere dalších několik hodin... Ale každopádně to bude příjemnější, mé tělo si při tom odpočine.
Kapky začaly stékat po jeho čele a on spojil dlaně.
Žlutavá energie začala proudit podél mých dlaní a celého ho obalila.
Snad se nestane nic s mým tělem, takhle daleko jsem ještě nikdy nebyl, pokaždé je to novinka...
Trvalo mi to více než půl dne, podcenil jsem to.
Mé ruce byly obklopeny žlutavými koulemi mentální energie.
A je to tady, první fáze je u konce, nashromáždil jsem svou sílu, nyní ji musím absorbovat.
To mi zabere dalších několik hodin... Ale každopádně to bude příjemnější, mé tělo si při tom odpočine.
Kapky začaly stékat po jeho čele a on spojil dlaně.
Žlutavá energie začala proudit podél mých dlaní a celého ho obalila.
Snad se nestane nic s mým tělem, takhle daleko jsem ještě nikdy nebyl, pokaždé je to novinka...
Najvysia ves miesto pre vodcu
Vysiel som na najvysie miesto a ano boli tam vsetci konecne vidim zname tvare pousmial som sa no co osm videl nebolo vsetko jedno.To dievca lezalo citil som ako jej energia je oslabnuta co sa preboha stalo.Pozrel som Shigeru ten sedel a nevnimal ako keby bol v tranze ale citil som z neho z evyzaruje nejaka strasne zvlastna a silna energia vobec osm nevedel o o ide nepoznal som ho dobre a ta energia mi pripominala ako tenkrat ked som sa ja podvolil.Pomyslel som si ze by mal aj este nieco v sebe a zo strachom vo ciach som sa postavyl pred neho pripravyl si do ruky chidori-tisic vtakov a cakal ze keby s anahodou prebral a chcel utocit.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
- Počet príspevkov : 499
"Vy dvaja tu sa netrenuje ked chcete tak bezte inde ale tu nie !!! Mam fakt blbu naladu."
"Yahiko-sama dobre den prepacte amle my sa netrenujeme on sedi a zneho prudi strasna energia a neviem o co ide ale ked uz ste tu tak nemusim davat pozor" a zrusil som techniku."Yahiko-sama ako som sa vracal domov tak pri brane som videl znecenu zem co sa tu stalo"?
Daisuke Maeda- Mŕtvy
"To nieje tvoj problem vravim nechatte ma teras sameho musim si precistit hlavu."
Zoskocil som s veze.
Zoskocil som s veze.
Pomylsle som si mrzuty ako vzdy ale bo mi to jedno sadol som si vedla Shigeru a cakal co sa stane.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Ako som tam sedel a rozhliazal sa premyslla som nad vcerajskom co vsetko som tam zazil.V tom som sa postavyl pozrel na Shigeru.Prepac shigeru rad by som pri tebe ostal lenze nemozem otalat musim trenovat.Chcel som ist trenovat na standartne pole ale nakoniec som sa rozhodol ze sa vydam tam kde prebiehal moj prvy zapas.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Probrala jsem se. Hlava mi třeštila. Posadila jsem se a chytila jsem se za hlavu. "Au." zasténala jsem. Každý sval v těle mě bolel a měla jsem modřiny z těch mých pádů. (xD)
Amrit- Seishin Bojovník (D-rank)
- Počet príspevkov : 675
Už to skoro bude! Ještě chvíli a pohltím tu sílu.
Žluté koule už skoro zmizely, v dlaních jsem měl jen jakési světýlka.
S takovou budu zítra schopný normálně fungovat...
Dále jsem se soustředil na pohlcení energie a nenechal se rozrušit těmito myšlenkami.
Moje tělo se pomalounku, ale velmi pomalounku začalo vznášet, vznášelo se asi 20 cm nad postelí
a tam zůstalo levitovat ve vzduchu.
Žluté koule už skoro zmizely, v dlaních jsem měl jen jakési světýlka.
S takovou budu zítra schopný normálně fungovat...
Dále jsem se soustředil na pohlcení energie a nenechal se rozrušit těmito myšlenkami.
Moje tělo se pomalounku, ale velmi pomalounku začalo vznášet, vznášelo se asi 20 cm nad postelí
a tam zůstalo levitovat ve vzduchu.
Nohy jsem dala z postele na zem. Břicho mě bolelo. Ruku jsem si na něj položila. Zavřela jsem oči a zatnula zuby. Ztěžka jsem vydechla.
Prohledala jsem si kapsy. Nikde jsem nemohla najít zapalovač. Ne! Kruci!
Zkusila jsem se postavit. Nohy me zradily. Upadla jsem na zem. Rukou jsem se chytila postele, abych se neuderila. Tělem mi projela ostrá bolest. Kousla jsem se do rtu, abych nevykřikla. Zvhluboka jsem se nadechla nosem a vydechla pusou. S námahou jsem si opět sedla na postel. Lehla jsem si na bok a stočila jsem se do klubíčka.
Prohledala jsem si kapsy. Nikde jsem nemohla najít zapalovač. Ne! Kruci!
Zkusila jsem se postavit. Nohy me zradily. Upadla jsem na zem. Rukou jsem se chytila postele, abych se neuderila. Tělem mi projela ostrá bolest. Kousla jsem se do rtu, abych nevykřikla. Zvhluboka jsem se nadechla nosem a vydechla pusou. S námahou jsem si opět sedla na postel. Lehla jsem si na bok a stočila jsem se do klubíčka.
Amrit- Seishin Bojovník (D-rank)
- Počet príspevkov : 675
Konecne osm dorazil na miesot videl som ze Shigeru stale je v tom divnom tranze a t odievca vyzerala ako gulicka prisiel som k nej potichu a polozil jej nad hlavu jej zapalovac hned som sa zobral a sadol som si na miesto kusok od nich
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Posledních několik hodin jsem strávil mentální přípravou a probíráním se z transu.
Pomalu jsem otevřel oči a cítil se lépe, tělo už mě tolik nebolelo a v hlavě jsem měl čisto.
Najednou jsem však ale necítil nic, na čem bych seděl.
Podíval jsem se a zjistil jsem, že levituju.
Vyvalil jsem oči a v tom jsem dopadl na postel.
Tak tohle jsem opravdu nečekal, použití mé moci během rozšiřování...
Zajímavé, budu to někdy muset více prošetřit.
Poposunul jsem se na posteli a protáhnul se.
Spatřil jsem Amrit na posteli stočenou do klubíčka a Daisukeho, který seděl kousek vedle.
"O co jsem přišel? A jak dlouho jsem byl mimo, něco kolem 2 dnů ne?"
Pomalu jsem otevřel oči a cítil se lépe, tělo už mě tolik nebolelo a v hlavě jsem měl čisto.
Najednou jsem však ale necítil nic, na čem bych seděl.
Podíval jsem se a zjistil jsem, že levituju.
Vyvalil jsem oči a v tom jsem dopadl na postel.
Tak tohle jsem opravdu nečekal, použití mé moci během rozšiřování...
Zajímavé, budu to někdy muset více prošetřit.
Poposunul jsem se na posteli a protáhnul se.
Spatřil jsem Amrit na posteli stočenou do klubíčka a Daisukeho, který seděl kousek vedle.
"O co jsem přišel? A jak dlouho jsem byl mimo, něco kolem 2 dnů ne?"
Otocil som sa a konecne sa Shigeru prebral bol som tak rad ze vyzera dobre dobehol som za nic."No dasa to tak povedat aa eeeh diki za to vtedy ze si tam doseil a zachranil ma" celu dobu som sa usmieval.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
"Popravdě, jenom jsme ho dorazil, poděkuj své démonské formě.
Dost jsi ho unavil a já ho pak už jen trochu zmáčknul..."
Dovysvětlil jsem.
Dost jsi ho unavil a já ho pak už jen trochu zmáčknul..."
Dovysvětlil jsem.
Opat ten demon ah som rad ze ho mam skroteneho."Ale celkovo keby si tam nedosiel a nepomohol mi tak uz som tu neni takze este raz diki.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
"Není zač...
Příště rači řekni, až příjde nějaký kamarád z minulosti.
Nemusíme být poblíž."
Mrknul jsem na něj a poté očkem kouknul na Amrit.
"A kde je vůbec Pein?"
Příště rači řekni, až příjde nějaký kamarád z minulosti.
Nemusíme být poblíž."
Mrknul jsem na něj a poté očkem kouknul na Amrit.
"A kde je vůbec Pein?"
Tak to nevime rano mi povedal ze ho mam nehat tak precisti hlavu ze si chce.Chcel som sa pochvalit "Pozri vcera som bojoval s vodcom a aha co som dostal"Siahol som do vrecka ze mu ukazem moj kamen no nebol nakoniec som zbledol a zrazu."Neeeeeeeeeeeeeeeeee ja blbec Shigeru prepac ale musim ist tak sa zatiam maj".A utekal som co mi nohy stacili na miesto kde som trenoval lebo som ho nechal na skale.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Ty jsi ale pako, no nejsi?
Projelo mi hlavou.
Pořád jen bojovat... Že tě to baví.
Jakmile Daisuke zmizel, podíval jsem se na Amrit, pomalu jsem vstal,
nohy mě ještě trochu tahaly, ale nebylo to tak hrozné.
Pomalu jsem přešel až k ní a šeptl.
"Spíš? Stalo se ti něco?"
Projelo mi hlavou.
Pořád jen bojovat... Že tě to baví.
Jakmile Daisuke zmizel, podíval jsem se na Amrit, pomalu jsem vstal,
nohy mě ještě trochu tahaly, ale nebylo to tak hrozné.
Pomalu jsem přešel až k ní a šeptl.
"Spíš? Stalo se ti něco?"
Strana 5 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Strana 5 z 12
Povolenie tohoto fóra: