Anime-area PROJECT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dejová Línia

Goto down

Dejová Línia Empty Dejová Línia

Odoslať  Seishinkami Ne júl 03, 2011 6:46 am

Takže, ako som si už všimol, niektorí z vás už začali písať. Niektorí sa isto pýtajú, "sme tam a čo teraz?". Odpoveď je jednoduchá. Oficiálna dejová línia sa spustí až niekedy koncom týždňa, možno neskôr, závisí od vašej aktivity. Tento týždeň, počiatkom dneška, bude venovaný takzvanému Prológu, kde sa už všetci zaregistrovaní hráči (s výnimkou vodcov) prostredníctvom tréningu s vodcami a súbojov s NPC vypracujú na D-rank (presne tak, každý, kto pod mojim dohľadom premôže jedného D-rank NPC, bude povýšený). Nečakajte však, že vás budem naháňať, je to iba na vás. Od zajtra ma totiž každý má možnosť kontaktovať na ICQ (605459454), alebo na skype (hehe100596).

Čo sa bude diať potom, ako sa väčšina z vás stane D-rank?
No, nebudem predom vyzrádzať detaily, ale môžem vám okrem iného prisľúbiť kvalitných záporákov a o to kvalitnejšiu zápletku a ak všetko pôjde ako má, začiatkom augusta sa spustí turnaj v Seishin Arene. Podrobnosti k nemu vám rovnako tak zatiaľ nevyzradím, ale neočakávajte, že pôjde iba o obyčajnú tabuľku, podľa ktorej budú prebiehať súboje. Každý jeden z vás, i ten slabší, tak ako aj ten silnejší, bude mať možnosť predviesť sa.

Príjemnú hru. x)
Seishinkami
Seishinkami
Kráľ Podsvetia (S-rank) - Administrátor

Počet príspevkov : 69

https://animearea.slovakforum.net

Návrat hore Goto down

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: