Lesy, Skaliská, Hory
+13
Hayabusa
Saito Hatoshi
Akihiro Kazuki
Masaru
Yahiko
Bettany Saya
Kazuma
Yoshitaka
Misaki Okatama
Shigeru Takashi
NPC
Daisuke Maeda
Seishinkami
17 posters
Strana 14 z 15
Strana 14 z 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re: Lesy, Skaliská, Hory
"Zakrýt si je můžu i takhle.." Podotkla jsem, složila křídla na záda tak, aby nebyla vidět a překryla je vrstvou oblečení.
"Stačí?" Pronesla jsem trochu nevrleji, než jsem měla v plánu. Růžky jsem nechala zmizet. Vzhled jsem si mohla změnit tak, aby se podobal více člověku, což se mi kupodivu podařilo.
"Kam jdeme?" Zeptala jsem se, jakmile jsem ho dohnala. "Rozvaž mě, já nikamm nezdrhnu.." Procedila jsem skrz zuby, protože ten provaz byl nepříjemný.
"Stačí?" Pronesla jsem trochu nevrleji, než jsem měla v plánu. Růžky jsem nechala zmizet. Vzhled jsem si mohla změnit tak, aby se podobal více člověku, což se mi kupodivu podařilo.
"Kam jdeme?" Zeptala jsem se, jakmile jsem ho dohnala. "Rozvaž mě, já nikamm nezdrhnu.." Procedila jsem skrz zuby, protože ten provaz byl nepříjemný.
Sachiko Master- Démoni (C-rank)
- Počet príspevkov : 50
''rozvážu tě při další zastávce'' vzal jsem ji do náruče místo toho abych si ji přehodil přes rameno a odešel jsem i s ní pryč
- přesun
- přesun
Hiraku- Lovec Duší (Vyšší D-rank)
- Počet príspevkov : 418
Zatoulala jsem se až k nějaké hoře. Úzkou cestičkou jsem se dostala až na vrcholek. Byl celkem plochý a rostlo tam málo trávy. Sedla jsem si a dívala jsem se dolů.
Amrit- Seishin Bojovník (D-rank)
- Počet príspevkov : 675
Pomali som kracal po lese a nad niecim som silno premislal po chvilke som zastal.
"AAAAA !!!"
Pouzil som svoju ultimatnu techniku a cely les som znicil a potom som od unavy spadol na zem a kukal na oblohu.
"AAAAA !!!"
Pouzil som svoju ultimatnu techniku a cely les som znicil a potom som od unavy spadol na zem a kukal na oblohu.
Ucítila jsem slabé chvění. Co to bylo? Nic jsem však neviděla a neslyšela, tak jsem to pustila z hlavy.
Iba som lezal na zemi a kukal na oblohu. "Promin Konan, Nagato ale mozno ste to mali byt vy kto bude zivy a ja mrtvy, niesom zdaleka ako vy."
"Co udělá Yahiko, až zjistí, že jsem odešla aniž bych mu něco řekla? Snad se moc nenaštve." Lehla jsem si a dívala jsem se na oblohu.
Pouzil som svoju techniku a zacalo prsat aby zakryla moje slzy.
"Mozno bude lepsie ked aj ja zomriem a odydem za vami zdasa ze sa mi nepodari dotiahnut toto Doujutsu tak Aby som kontroloval Zivot a smrt."
"Mozno bude lepsie ked aj ja zomriem a odydem za vami zdasa ze sa mi nepodari dotiahnut toto Doujutsu tak Aby som kontroloval Zivot a smrt."
Sem tam spadlo několik kapek, pak začalo pršet. "A já myslela, že tady pršet nebude." pousmála jsem se.
Už jsem nechtěla být promočená, tak jsem se šla schovat do malého výklenku ve skále. Byla mi trochu zima. Objala jsem se rukama a sedla jsem si na zem. Čekala jsem až přestane pršet.
Pořád jsem čekala až přestane pršet a doufala, že to bude brzzo. Nechtělo se mi jít v tom dešti zpátky.
Pomocou Dazda som nasiel amrit a pomali som kracal zanou.
"Amrit co pak tu delas."
"Amrit co pak tu delas."
"Yahiko?" překvapeně jsem se na něj podívala. "Na to samé se můžu zeptat i já tebe."
Trocha som sa usmial ale potom sa my usmev stratil s ust. "Iba premyslam o svojich chybach a co vsetko zle som vykonal."
"Aha. To není nic příjemnýho, co?"
"Jen jsem chtěla na chvíli vypadnout z tama." neurčitě jsem kývla hlavou. "Nelíbí se mi tam."
"Takže ty taky?"
"A co teď? Vracet se mi nechce." zašeptala jsem.
"Vraďme se dom... do Minami, prosím." Už jsem chtěla říct domů, ale nebyl to můj domov.
Strana 14 z 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Strana 14 z 15
Povolenie tohoto fóra: