Vila vůdce v centru města
5 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Vila vůdce v centru města
"když odešla já už byl vzhůru byl jsem v kuchyni a popíjel kafe nebránil jsem jí v tom už měla sil dost akurát jsem po chvýli taky odešel do města kde jsem sebral tesaře a všechny co mají skušenosti se stavbou a šel s nima vystřídat vojáky
Isuke- Vodca / Vodkyňa (C-rank)
- Počet príspevkov : 79
Na oblohe sa objavil môj obraz a silným hlasom prehovoril na celú krajinu.
"Vážení vodcovia štyroch svetových miest, je to už dlhá doba, čo vaše kraje kontaktovalo samotné veľvyslanectvo. Tentokrát je však situácia vážna. Keď ste sa stali vedúcimi, neoficiálne ste sa zaviazali pomáhať nám v prípade zlyhania z našej strany. Je nutné, aby ste sa zajtra v čase 20:00 dostavili do najvyššej budovy hlavného mesta. Vezmite so sebou jedného najschopnejšieho bojovníka. Účasť je povinná."
Hneď po odznení správy môj obraz zasa zmizol.
"Vážení vodcovia štyroch svetových miest, je to už dlhá doba, čo vaše kraje kontaktovalo samotné veľvyslanectvo. Tentokrát je však situácia vážna. Keď ste sa stali vedúcimi, neoficiálne ste sa zaviazali pomáhať nám v prípade zlyhania z našej strany. Je nutné, aby ste sa zajtra v čase 20:00 dostavili do najvyššej budovy hlavného mesta. Vezmite so sebou jedného najschopnejšieho bojovníka. Účasť je povinná."
Hneď po odznení správy môj obraz zasa zmizol.
Shoemon- Veľvyslanec Ľudského Sveta
- Počet príspevkov : 86
Přišla jsem před vilu a zazvonila na zvonek. Stála jsem před dveřmi a čekala, zda mi někdo otevře. Pokud ne, bude to opravdu nepříjemná situace.
Nanami Sato- Seishin Bojovník (D-rank)
- Počet príspevkov : 56
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Ulice města
» Najvyššia Budova Hlavného Mesta
» Obrovská vila , a pod nou úkryt pod hĺbkou 500 m
» Najvyššia Budova Hlavného Mesta
Strana 2 z 2