Miesto na trening
+6
Bettany Saya
Kazuma
Amrit
Shigeru Takashi
Daisuke Maeda
Yahiko
10 posters
Strana 15 z 38
Strana 15 z 38 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 38
Re: Miesto na trening
"Poznas lepsi sposob ako zlepsit tvoje ovladanie ohnom ale dobre mozme skusit nieco uplne ine na uplne inej urovny."
Nějak jsem se zalekla, když to říkal. "Ne ty kamínky budou stačit!"
Amrit- Seishin Bojovník (D-rank)
- Počet príspevkov : 675
Uskočila jsem stranou. "Počkej te! Vidíte tu nějaký oheň?!" ukázala jsem na vyhaslé ohniště.
Hm pauzu vidlo ze na mna nema vobec naladu sice sa mu necudujem ale aj tak ale pauzu som si rozhoden nechcel dat."Yahiko ked budeme moct pokracovat tak dajte trochu energie ja ju ucitim a vydal som sa dalej od nich."Hm asi by som mal trenovat na zosilnenie tych kridel ale aj tak co bolo to cierne chidori premenil som sa na demona zacal som vyvolavat znova energiu a tak prudko aby sa zmenila na ciernu ked je jbolo dost zacal som s vyvolavanim
Daisuke Maeda- Mŕtvy
- Počet príspevkov : 499
Oddechla jsem si, že nehodil další kamínek. "Jdu na dříví." otočila jsem se a utíkala jsem pro nějaké dříví.
Ako som drzal pozeral som sa na tu gulu co to je je to voebc chidori a aku to ma energiu bolo to o trochu vacsie nez obvikle a blesky s toho boli tiez divne no nic musim to vyskusat zamieril som ku stormu a pouzil to.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Po okolí jsem sbírala dříví. Jakmile jsem měla plnou náruč vrátila jsem se zpátky.
Dříví jsem dala na hromádku. Vytáhla jsem zapalovač. Trochu jsem jím zatřepala. Musím si dolnit náplň. Škrtla jsem jím. Vyskočily jen pár jisker, ale plamen se neobjevil. Zkusila jsem to znovu. Zase nic. "No ták!" zase jsem jím zaptřepala. Škrtla jsem. Objevil se malý plamínek. Raději jsem se zapalovačem nehýbala. Rukou jsem plamen přemístila na dříví. Čekala jsem až se to rozhoří.
Dříví jsem dala na hromádku. Vytáhla jsem zapalovač. Trochu jsem jím zatřepala. Musím si dolnit náplň. Škrtla jsem jím. Vyskočily jen pár jisker, ale plamen se neobjevil. Zkusila jsem to znovu. Zase nic. "No ták!" zase jsem jím zaptřepala. Škrtla jsem. Objevil se malý plamínek. Raději jsem se zapalovačem nehýbala. Rukou jsem plamen přemístila na dříví. Čekala jsem až se to rozhoří.
"V boji ty asi super neda dost casu aby si to tak dlho robila zislo by sa nieco co by si mala stale po roku."
V tom som sa premenil naspat a odsunulo ma to dalej pozrel som sa na strom no nebolo to ako obvikle ze diera a padol netto krat vacsinu stormu roztriestoli co to moze byt ze by ina forma mijich schopnosti ze by som az teraz zacal vyuzivat na plno premenu pozrel som sa na ruku a trochu bola spalena ta energia bola taak husta az mi spalila ruku nemozne.Poto msom s vratil k tomu co som mal premenil sa len do polovicnej formy a zacal sustredovat energiu do kridiel.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
"No to teda ne, ale nic jinýho mi nezbývá. Dokud nebudu schopná oheň sama vytvářet."
"To asi dlchsiu dobu asi potrva. Ked zvladnes vytvorit si sama ohen tak sa mozes stat mojou asistentkou."
usmial som sa pri tom ako som to povedal.
usmial som sa pri tom ako som to povedal.
"Vaší cože?" podívala jsem se na něj.
"Kazdy vodca potrebuje asistenta ktory mu pomaha alebo na koho sa moze spolahnut."
po chvili skusania a koncentrovania sa medzi tym jedine mi krdila hybali do prdele Skusil som este viac no opat som plnou rychlosotu vyletel do vzduchu ale ne a zase som letel naspat uz som videl ako bozkavam zem no zrazu tesne pepred padom ma kridla obalili a dopadol som na ne.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
"A to chcete mě?" dívala jsem se na něj, jako na blázna.
Miesto na trening
V tom som sa postavi a kridla sa dali na miesto sice boleli ale zachranili mi uder ako je to mozne je to zvlastne mouno fakt mi mozu sluzit ako obrana a znovu som do nich zacal pustat energiu.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
"Třeba proto, že mě neznáte..." zamyslela jsem se. "A ještě by mě určitě něco napadlo."
"Neboj sa ja ta ochranim, a kludne mi mozes aj tykat je mi blbe ked mi niekto vyka pripadam si potom taky stary."
Zasmála jsem se. "Dobře tedy." Oheň se už rozhořel. "Jsem připravena."
Ako som sa koncentroval opat som sa dostal do tranzu a bol v tej tmavej miestnosti no tento krat uz tam aj boli zapalene sviece a v tom visli na mna cervene oci velke a cisto krvavebolo citi z nich len same zlo a nic viac a ta neskutocna syla.Opytal som sa so strachom v hlase.Kdo si?.HAHAHAHA TY SA MA BOJIS NENI DOVOD VED SME SPOJENY TAK CO AKO SA TI PACI SILA KTORU MAS.Hm aj uz som zabudol na odpoved ze sme spojeny a odpovedal som ano.VIDIS A TO JE LEN ZACIATOK ESTE TOLKO TOHO TI MOZEM PONUKNUT.Vazne a co za to chces.ZATIAL NIC UZIVAJ SI SILY A BER VSETKO CO TI PONUKAM PRETOZE NA MNA ESTE LEN PRIDE CAS NO TY SI UZIVAJ POKIAL NEPRIDE TA CHVILA.V tom som sa zase ocitol normalne a pozeral sa na seba hm zase ten divny hlas a tento krat uz aj oci co to bolo.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Strana 15 z 38 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 38
Strana 15 z 38
Povolenie tohoto fóra: