Miesto na trening
+6
Bettany Saya
Kazuma
Amrit
Shigeru Takashi
Daisuke Maeda
Yahiko
10 posters
Strana 1 z 38
Strana 1 z 38 • 1, 2, 3 ... 19 ... 38
Miesto na trening
Ked som prisiel sadol som si a premyslal na suboj s velkym.Premyslal som v com bola moja chyba opat som chytil haluz hodil medzi tym vivolal chidori presunul sa isiel pouzit a povedal si a tu bola ta chyba a predstavyl som si ako som odletel no spravyl som to iste znova no teraz ako som isiel s chidori posunul som palicu a vratil sa napsat a tak bucol chidori opat hm po par krat som toho nehal lebo by som sa vysilil.A pre myslal som dalej nad tym genjutsu povedal som si ze musim ho nejako zlepsit a tak som isiel az na koniec samotneho treningoveho pola sadol si koncentroval sa aby ma nevydel ani samotny snesei a aby neucitl ani moju obzvlast silnejsiu a inu energiu a dlho sa sustredoval a premyslal len nad tym najhorsim a nakoniec to bolo po dlhsej dobre premenil osm sa na demona skusal som si trenovat silnejsiu iluziu no po par hodinach ma demon zacal ovladat tak som premnu musel zrusit a od unavy ma to polozilo na zem zavrel som oci a premyslal s cim ako vybabrat
Daisuke Maeda- Mŕtvy
- Počet príspevkov : 499
Re: Miesto na trening
Jak jsem se tak procházel po městě, našel jsem pár opuštěných míst, a tam jsem se trochu rozhlédl, tohle bylo asi třetí, které jsem našel a trochu mně překvapilo, koho jsem tu našel.
Pein tady pravděpodobně taktéž trénoval, opřel jsem se o nejbližší dům a sledoval ho, bylo jasné, že o mě bude hned vědět, ale mi to nevadilo. Jen jsem ho chtěl pozorovat, neustále mi vrtala hlavou ta jeho schopnost.
Vidím, že i Bůh se musí udržovat v kondici...
Prolétlo mi hlavou a mírně jsem se pousmál.
Pein tady pravděpodobně taktéž trénoval, opřel jsem se o nejbližší dům a sledoval ho, bylo jasné, že o mě bude hned vědět, ale mi to nevadilo. Jen jsem ho chtěl pozorovat, neustále mi vrtala hlavou ta jeho schopnost.
Vidím, že i Bůh se musí udržovat v kondici...
Prolétlo mi hlavou a mírně jsem se pousmál.
Shigeru Takashi- Absolventi VTPV (Nižší C-rank)
- Počet príspevkov : 359
Zastal som.
Dufam ze nebude v dosahu mojej techniky Shigeru ale nemam by.
Shigure bol odomna asi 200 metrou.
"Shinra Tensei !!"
vybuch zasiahol oblast 150 metrou.
Dufam ze nebude v dosahu mojej techniky Shigeru ale nemam by.
Shigure bol odomna asi 200 metrou.
"Shinra Tensei !!"
vybuch zasiahol oblast 150 metrou.
Zvědavě jsem pokukoval po Peinovi a poté ho viděl letět.
Co to zkoušíš?
Slyšel jsem, jak něco špitnul a poté jsem viděl jen obrovský výbuch, který zasáhl i kousek ode mě.
Vytřeštil jsem oči a serval si kapuci z hlavy, abych viděl co nejvíce.
Vyvalil jsem oči a jelikož má oříšková barva kontrastovala s bělmem, mohl jsem vypadat poněkud komicky.
Málem jsem se sesunul na zadek, když jsem uviděl tu spoušť.
[i]T-t-t-t... Tak tohle opravdu není telekineze..."
Bylo jediné, co mi proběhlo hlavou...
Co to zkoušíš?
Slyšel jsem, jak něco špitnul a poté jsem viděl jen obrovský výbuch, který zasáhl i kousek ode mě.
Vytřeštil jsem oči a serval si kapuci z hlavy, abych viděl co nejvíce.
Vyvalil jsem oči a jelikož má oříšková barva kontrastovala s bělmem, mohl jsem vypadat poněkud komicky.
Málem jsem se sesunul na zadek, když jsem uviděl tu spoušť.
[i]T-t-t-t... Tak tohle opravdu není telekineze..."
Bylo jediné, co mi proběhlo hlavou...
Po dlouhém blouděním po ulicích a narážení na slepé uličky, jsem přišla téměř prádnému místu. Viděla jsem dvě siluety. Poamlu jsem šla k nim.
Najednou se v místech, kde byli ozval výbuch. Co se to děje? Utíkala jsem tam.
Najednou se v místech, kde byli ozval výbuch. Co se to děje? Utíkala jsem tam.
Amrit- Seishin Bojovník (D-rank)
- Počet príspevkov : 675
Přiběhla jsem až ke kráteru. No páni! Pomyslela jsem si. Dívala jsem se na Yahika. Neměl na sobě ani škríbanec. Vždyť musel být ve středu techniky, tak proč mu to nic neudělalo? Jedině... Zamyslela jsem se.
Posadila jsem se do tureckého sedu a jednou rukou jsem si podepřela bradu.
Posadila jsem se do tureckého sedu a jednou rukou jsem si podepřela bradu.
Miesto na trening
Ked som sem prisiel tak pri treningovej hale som videl velki kratel zadival som sa co to mohlo sposobit a kusok od neho som videl obidvoch kolegov tak som k nim prisiel ze co nahodou nevedia co sa stalo
Naposledy upravil Daisuke Maeda dňa Ut júl 05, 2011 12:28 am, celkom upravené 1 krát.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Pomalu jsem se probral z omráčení, šel jsem blíž k Peinovi a uviděl Amrit.
Přišel jsem až k ní a položil ji ruku na rameno.
"Taky jsi to viděla? Opravdu zajímavá schopnost nemyslíš?"
Řekl jsem si spíš pro sebe než pro Amrit a škrábal jsem se na braděm, jak jsem o tom uvažoval.
Přišel jsem až k ní a položil ji ruku na rameno.
"Taky jsi to viděla? Opravdu zajímavá schopnost nemyslíš?"
Řekl jsem si spíš pro sebe než pro Amrit a škrábal jsem se na braděm, jak jsem o tom uvažoval.
Lekla jsem se, když mi položil ruku na rameno. Vytrhl mě z analyzování. "To bych řekla." přisvědčila jsem. "Sice jsem to viděla jen z dálky... a nemůžu přijít na to, jak ta jeho schopnost funguje." Tohle se mi nelíbilo. Něco tak úchvatného, zničujícíhó a nemůžu přijít, jak to funguje. Stát v epicentru a přesto nemít ani škrábanec!
Miesto na trening
Opytal som sa Shigerua ci to bol on ajed asi nie ale dohvie co clovek moze za chvilu stihnut
Naposledy upravil Daisuke Maeda dňa Ut júl 05, 2011 12:38 am, celkom upravené 1 krát.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Nyní jsem sebou trhnul já, jelikož jsem se lekl.
Nad otázkou jsem se jen pousmál.
"Ne tohle opravdu není moje práce, snad nikdy ani nebude..." Nedokončil jsem větu.
Opět jsme tu všichni... Uvidíme, co si pro nás Pein připravil.
Nad otázkou jsem se jen pousmál.
"Ne tohle opravdu není moje práce, snad nikdy ani nebude..." Nedokončil jsem větu.
Opět jsme tu všichni... Uvidíme, co si pro nás Pein připravil.
Pristupili sme vsetci k nemu a s ocakavanim cakali na to co pride
Daisuke Maeda- Mŕtvy
"Teras zacneme s vasim treningom ale varujem vas nebude to ziadna sranda ak sa nato necitite tak do toho nemusite ist."
Ale sme urcite mylsim ze som mohol povedat za vsetkych lebo inac by sme tu neboli
Daisuke Maeda- Mŕtvy
"Nuze dobra."
"Daisuke ty sa zacni ovladat svoju premenu na 100 percent Amerit ty sa pokus urobit ohnivu gulu v ruke a potom ju zahodit ze pri kontakte s niecim to vybuchne. A shigeru ty sa skus naucit ovladat tasie veci nie len male kamenienky. "
"Tak zacnite."
"Daisuke ty sa zacni ovladat svoju premenu na 100 percent Amerit ty sa pokus urobit ohnivu gulu v ruke a potom ju zahodit ze pri kontakte s niecim to vybuchne. A shigeru ty sa skus naucit ovladat tasie veci nie len male kamenienky. "
"Tak zacnite."
Hm zaujmave ze o mojej premene vedel a ani som mu to nepovedal ale pred tym som sa opital aaaaa mam trenovat premenu pri vas alebo mam ist radsej dalej
Daisuke Maeda- Mŕtvy
"Ale já umím jen měnit tvary, ani neumím přimět oheň, aby se rozšířil. Nikdy jsem to nedělala." poznamenala jsem.
"Daisuke mozes aj tu. A ty amerit je najvysi cas aby si sa to naucila. Inaksie ty bude tvoja schopnost nanic pokial nebude utocna."
Hm bolo mi divne menit svoju formu pred niekym s kym este budem travit dost casu mal som divny pocit vzdy ked osm bol v premene ked na mna pozerali ini ale co sa dalo robyt sadol som si zacal sa sa premienat siahol som si az do samotneho vnutra srdca do temnej strany a vybavovla si to najhorsie co osm zazil v potom sa mi zacali menit oci to uz som vedel perfektne no kridla sa mi len torsku vystrcili dalej sa ani nepohnuli tetovanie sa mi len na polu hrudnika rozsirilo vlasy len torchu potiahli dole a nedzty len o torsku narastli citil som to skusal som sa koncentrovat dalej a dlaje aby sa to dalo lenze to nebolo take lahke dalej som sa nemohol hnut po chvili som to musel prerusit lebo demon zacal nadomnou prevdaladat tak som sa postavil a isiel za Yahiko-sama pre radu.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Strana 1 z 38 • 1, 2, 3 ... 19 ... 38
Strana 1 z 38
Povolenie tohoto fóra: