Miesto na trening
+6
Bettany Saya
Kazuma
Amrit
Shigeru Takashi
Daisuke Maeda
Yahiko
10 posters
Strana 17 z 38
Strana 17 z 38 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 38
Miesto na trening
Pozeram na neho a vidim ze mlci "dobre Yahiko asi ste unaveny tak vas neham a ja sa ide meste trosku prejst".
Daisuke Maeda- Mŕtvy
- Počet príspevkov : 499
Miesto na trening
Prisiel som na treningovu cast a hned mi padol Yahiko do oci ako lezal na trave vonku dost svietilo slnko a on sa prazil na tom slnku hm asi by dostal upal keby tu zostal chytil som ho tak aby sa nezobudil a dal pod strom a oprel ho on lebo tam bol tien potom som len siiel torchu dalej od neho a zacal trenovat.Opat som si spomenul na ten vcerajsok na to cierne chidori chcel som to opat skusit premenil som sa na uplneho demona a opat zacal sa sustredovat o chvilu sa zase vytvorila cierna energia a ja som zacal vyvolavat chidori.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Miesto na trening
Ako som ho drzal v ruke opat som pocitil to chladno a samotu ako kedysi a bez milosti som vyrazi oproti velkemu kamenu a zasiahol kamez s acelkom rozdritil potom este chvilu prudila cierna energia a uz zmizla premenil som sa naspat co to bolo ako keby som bol oapt v minulosti a bez citov co sa to deje a sa dol som a pozeral sa na Yahika kedy sa prebere.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Miesto na trening
Ako osm sa pozeral na neho tak bralo spanie aj mna nie nemoezm takto preca spat musim nieco robyt premenil som sa na polovicu vlasten vyvolal si len kridla vyzeral som dost divne bez svojho kabatu ktori ma vzdy zahaloval a este v neuplnej forme len s kridlami potom som sa zacal sustredovat a davat energiu do kridiel pomali sa opat energia zacala menit na ciernu a zacal sa posuvat do kridiel kridla opat obalila jemna energia nasiel som si kamen velikosti asi hlavy a vyhodil ho nad seba co navisie dal som si ruky k telu zavrel oci a cakal co pride.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Miesto na trening
Vtom ako kamen padal som prehltol slinu lebo som nevedel co ma mcaakt ci ti ten kamen nezrazihlavu az do zaludka uz som citil ako sa ku mne blizi v tom som otovril oci a kridlo sa mi posunulo pred tvar a odrazilo kamen a vratilo sa napsat hmm zaujmave aj teraz to bolelo este ale ne ako vcera ze by som na ot cazal prichadzat hm usmial som sa zamaval som torchu s nimi a vyletel hore.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Miesto na trening
Isiel som domv co narychlesie medzi tym som si zrusil kridla a bezal to tu budem rychlejsie a hned osm dosiel na treningove pole hm sice je vecer ale mozno tam Yahiko este je.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Re: Miesto na trening
Probrala jsem se. Já tu usnula?! Podivila jsem se.
Amrit- Seishin Bojovník (D-rank)
- Počet príspevkov : 675
Ako som vidle Yahika udychany som k nemu priletel."Ehhhh Yahiko je vam lepsie".A zacal som sa skrabat na hlave lebo nic ine ma nenapadlo.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
"Je to lepsie ale teras k treningu budete trenovat naras. Amrit Utok Daisuke obranu. Amrit na teba zautoci s ohnom a chcem vediet ako dlho sa budes branit kridlom."
"Teď?" ještě jsem byla rozespalá.
"eee Sensei myslite ze je to dobri napad"?
Daisuke Maeda- Mŕtvy
"Ano chcete byt silnejsi aky ste sa ubranili ked idu byt tie zle casy nemam pravdu."
otocil som sa na Daisukeho
"Ano chcem vediet co mam potom u teba trenovat dalej ked to nevyde."
otocil som sa na Daisukeho
"Ano chcem vediet co mam potom u teba trenovat dalej ked to nevyde."
pozeral som sa a pocuval hm ma pravdui musime zosilniet aby sme ochranili nasu cast zeme a jeden druheho."Rozumiem".Pozrel som sa nanu hm takze ona je jeden zo zivlol ako ja hm lahke to zrovna nebude vytiahol som kridla a zacal do nich davat energiu no opat boal cierna.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
"Tak musím jít koupit si náplň do zapalovače."
"Ohen mozem spravit aj ja trosku starou metodou."
Pouzil som jednu ruku a pomocou nej som skrtal o seba 2 kamene a cakal som kym sa zacne horiet ohnisko.
Pouzil som jednu ruku a pomocou nej som skrtal o seba 2 kamene a cakal som kym sa zacne horiet ohnisko.
Naposledy upravil Yahiko dňa So júl 16, 2011 9:02 am, celkom upravené 1 krát.
"Ale stejně to budu muset potřeovat." namítla jsem.
Ako som ti vidle hodi lsom taky zvlastny vyraz hm tak si vie najst chvilku zrusila sa mi energia na kridlach a len som cakal.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
"Dobře." šla jsem na tržiště koupit si náplň.
AKo som videl ze sa na mna pozera radsej som sklonil hlavu dole.
Daisuke Maeda- Mŕtvy
Strana 17 z 38 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 38
Strana 17 z 38
Povolenie tohoto fóra: