Najvyššia Budova Hlavného Mesta
+11
Misaki Okatama
Saito Hatoshi
Shigeru Takashi
Nanami Sato
Amrit
Yahiko
Bettany Saya
Akihiro Kazuki
Yuuki Botan
Kazuma
Shoemon
15 posters
Strana 16 z 20
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Re: Najvyššia Budova Hlavného Mesta
"V tom prípade to vyzerá následovne."
Odniesol som jej telo do vedľajšej miestnosti.
"Našou úlohou je vás zabiť, preto tento súboj rozhodne o víťazovi. Ak prehraješ, zabijem teba a dorazím aj toho tvojho Saitona. Ak vyhraješ, poviem ti, čo budeš chcieť a pustím vás odtiaľto."
NPC- Non Player Character (D/C)
- Počet príspevkov : 173
Tohle jsem nečekal... "Dohodnuto..." Věděl jsem, že vyjednávat nemá cenu. Nemohl jsem mu nic nabídnout, nanejvýš Mizuchiho, ale to on očividně nechtěl.
Akihiro Kazuki- Pohlcujúci Polodémon (C-rank)
- Počet príspevkov : 775
"Nie je to irónia ? Ōwatatsumi, strážca morí a oceánov (slaná voda) proti Mizuchimu, bohovi riek (sladká voda). Chcem z toho mať dobrý súboj."
Na tvári sa mi objavil nebezpečný úsmev.
Zamračil jsem se."Tss...to si myslíš, že já využívám jeho sílu? Jsi na omylu, já jsem Akihiro a ne Mizuchi. On mi je ukradený, jsem jen schránka, která mu dobře posloužila, protože jsem z rodiny, která ovládá schopnosti vody, ale nic víc. Jeho z toho laskavě vynech." Tohle mě fakt mohlo naštvat. Nevěděl jsem proč si každý myslí, že ten, co má v sobě démona ho nutně musí využívat.
"Chlapče, rád by som ti niečo povedal. Zjavne žiješ v ilúzii. Všetká sila, ktorú máš, je práve od Mizuchiho a poviem ti, odkiaľ to viem. Ak je démon silný, je nutné zapečatiť ho do slabého človeka. Dôvod, prečo si na tejto úrovni, je práve on. Nebyť tej časti teba, ktorú má Mizuchi pod kontrolou, bol by z teba len úbohý človiečik, ktorý by vlastnou silou ani len nezahasil požiar."
Krev se ve mě vařila čím dál tím víc a já se snažil uklidnit, protože jsem moc dobře věděl, co se stane, když se moc rozzuřím. "Řeknu to takhle, ty chytráčku. Dokud jsem nestrávil 24 hodin v podsvětí, tak Mizuchiho síla byla tak slabá, že neměl ani reálnou podobu. Jak jsem ze svých snů pochopil. Můj pravý otec přerušil pečetění a tak byl Mizuchi skoro zabit. Já jediný jsem ho mohl příjmout. Naše rodina totiž měla schopnost ovládat vodu a jednou za pár století se objevil někdo, kdo byl jako by vodní muž a byl stvořen z vody. Jelikož jsem byl ještě dítě, byl jsem úplně ideální schránka. Sílu, kterou mám a kterou využívám není Mizuchiho, ale moje, protože ho tou silou udržuji pořád ještě v sobě. Ano pomohl mi dostat se až jsem, bez něj bych nemohl pohlcovat, ale to je tak všechno, tak mi tu navykládej takový kraviny. Vím, že jsem ztratil paměť, ale toto vím jistě." Najednou mi začalo dunět v hlavě. Už se probudil... V Owatatsumiho hlavě......"Áááá...Owatatsumi, jak už je to dlouho?...
"Dokonca aj túto časť spomienok máš popletenú. Nešlo o záchranu sveta, ani o pomoc. Šlo o zločineckú skupinu, Naijoufu, ktorú pred 13 rokmi definitívne znieškodnil Masaru. Informácie o nich sú tajné, ale ja sa už k veľvyslanectvu neviažem, takže o tom nemám dôvod nehovoriť. Boli to ľudia, ktorí sa ako prví starali o prenikanie démonov do tohoto sveta a ich pečatenie. Nepečatili ich však do mŕtvych tiel, ale do seba. Bol si len schránkou pre nové, silnejšie ja a nebyť tvojho otca, aj by sa im to podarilo a žiadny Kazuki by neexistoval. Ty nie si ani démon, ani polodémon, si nevydarený experiment, kvôli ktorému moji najlepší priatelia prišli o svoje životy."
Až teraz som sa spojil s Mizuchim vo svojej hlave.
Napáchal si toho dosť, keď si mi vyvraždil všetko, na čom mi záležalo. Spomeň si ale, bol som to práve ja, ktorého ľad ťa bol schopný zastaviť a budem to aj tentokrát. Ja nie som úbožiak, ktorý svoju silu získal zabíjaním v podsvetí. To, čo si dokázal ty, som ja dosiahol iba za pomoci tvrdej práce a odhodlania. Vylez a predveď mi, čo dokážeš, ja sa ti taktiež predvediem s radosťou.
Jeho slovo se do mě zarývala jako ostrý nůž, Můj vztek se stupňoval a na rameni se mi už zase ukázalo tetování draka. Mizuchi uvnitř zuřil a snažil se dostat na povrch přes můj vztek. Padl jsem na kolena. Využíval jsem všechno, co jsem měl abych ho udržel... "Ty bídný červe! Nejsi nic, než ubohý strážce! Já jsem bůh!..." Hlava se mi mohla rozkočit a já jsem se nemohl uklidnit, protože mě pořád Owatatsumi vytáčel."Nech...to-toho...j-jestli se dostane na po-povrch a jeho sí-la přesáhne m-mez...j-je---po-po nás. Když se vy-vyčerpá...můj v-vztek po-pomine... a on z-zmizí...ale to-to...je...ji-jiné...využívá te-tebe...Ááárgggggg!" Nemohl jsem skoro dýchat. Byl nehorázně vzteklí a využíval mého nesoustředění, aby se dostal ven. Chytil jsem se za hlavu a snažil se už víc nekřičet."Nejsem žádný experiment!" V hlavě mi probleskovali všelijaké obrazy a já nevěděl, co znamenají.
"Bodaj by vyliezol."
Začal som uvoľňovať svoju energiu, ktorá bola porovnateľné vyššia, než mojej sestry.
Jej sila zamrazovala celú miestnosť.
"Prišiel som si pre dobrý súboj, na konci ktorého buď naplním svoju pomstu, alebo umriem. Iné možnosti sa nepripúšťajú, tak poď !"
"Pusť mě! Já ho zabiju! Už to neudržííššššššš!!!!!"... Led pomalu začal obalovat moje nohy. Oči mě zrudlo a zuby a vlasy povyrostli. Na prstech se mi vytvořili drápy."Ne-neudržím ho!"...
"Na ničom inom mi už nezáleží."
Ľad od nôh stúpal vyššie a obaľoval celé jeho telo.
"Ako dlho ma ešte necháš čakať, čo ?!"
Jeho vztek sílil a já nevěděl, jak ten svůj usměrnit, aby se neměl šanci dostat ve. Napadla mě jediná věc. Vytáhl jsem katanu a bodl si ji přímo do stehna. Najednou se moje mysle přestala soustředit na tu zlost a zaměřila se jen na silnou bolest. Mizuchi stratill svůj bod a já ho zatlačil zpátky tam, kde byl. Tetováni zmizelo a já se vrátil zpátky do původní podoby..."Néééééééééééé!!!!!!!!".... Led na nohách se roztekl na vodu. Postavil jsem se a pohlédl na svého soupeře. Pořád jsem z těžka dýchal."Já jsem tvůj soupeř a nenechám ho, aby se dostal ven." Kolem mě se vytvořila voda, který se hned měnila na vodní křišťál, kdyby ji náhodou chtěl mrazit. Z nohy mě kapala krev, ale to jsem ignoroval."To co se stalo bylo hrozné, ale moje rodina za to nemohla. Ta se stala jen objetí tady těch nesmyslů a ať jsem, co jsem, nenechám tě, aby si ho vypustil na tento svět."
Stisol som päste.
"Ako chceš. V tom prípade ťa budem mlátiť až dovtedy, kým nebudeš natoľko slabý, že iná možnosť nebude."
Taky jsem stiskl pěst."Jsi namyšlený kre.én, který neví, co by tím způsobil!"
Kolem mě se z vody vytvořil draka, který se hned proměnil na křišťál a zaútočil na Owakatsumiho.
Kolem mě se z vody vytvořil draka, který se hned proměnil na křišťál a zaútočil na Owakatsumiho.
"To je možné, ale moju povahu nemáš právo rozoberať. Dohoda je stále rovnaká, poraz ma a ja ti poviem čo chceš, alebo zomri. Ostatné nech ťa netrápi."
Natiahol som ruku k drakovi, ktorý sa začal znova premieňať na vodu a následne na môj ľad.
"Keď si ty schopný premeniť vodu na krištáľ, musím toho byť schopný aj ja, vonkoncom máme rovnaké schopnosti. Jediný rozdiel je v tom, že ty môj ľad ovládať nedokážeš."
Na Kazukiho vyletelo niekoľko ľadových bodcov.
"Ach, ešte jedno varovanie. V boji pri mne svoju vodnatú podobu nepoužívaj, ako náhle ťa totiž zasiahnem a premením na ľad, budem si s tebou môcť robiť, čo sa mi zachce."
Od začátku jsem věděl, že jsem v nevýhodě. Kdybych se konečně už naučil měnit vodu na led...pořád jsem ten trénink nedokončil... Moje síla už byla snížená kvůli střetu z Mizuchim a ta rána na noze taky nedělala dobře. Natáhl jsem ruku a ledové bodce jsem nechal rozpadnout na vodu.
Tu jsem následně proměnil na vodní jehly a vyslal proti němu. Jestli se budeme takhle přestřelovat brzo budu mimo. Má teď víc síly a já tak dlouho už nevydržím...zas.aný Mizuchi!...
Tu jsem následně proměnil na vodní jehly a vyslal proti němu. Jestli se budeme takhle přestřelovat brzo budu mimo. Má teď víc síly a já tak dlouho už nevydržím...zas.aný Mizuchi!...
"Akosi som to predpokladal. Tak či onak, šou ešte len začína."
Všetku jeho vodu z bodcov som nasmeroval do svojich úst. Po chvíli som z nich začal vystreľovať guličky, ktoré mohli pripomínať krúpy.
"Čo povieš na toto ? Skús si to premeniť na vodu a ja ti zatlieskam."
Naďalej som nehybne postával vzadu a čakal.
Kým bude bojovať takto, nič z toho nebude. Potrebujem Mizuchiho.
Tohle nezměním na vodu... Bouchl jsem do země a přede mnou se vytvořil jakoby velký kámen, ale z vodního křišťálu. Ten zastavil jeho útok. Tak to teda ne...
Sepnul jsem ruky k sobě a vytvořil kolem sebe tornádo vody, které jsem pak velkou rychlostí vyslal na něj. V mžiku jsem se pak objevil za Owakatsukim.
Vyslal jsem na něj 4 vývrtky vody, které zaútočili dřív, než dorazilo tornádo. Hned na to jsem vyskočil do vzduchu a katanou zamířil na jeho hlavu. Udržoval jsem se ve vzduchu a čekal, co se stane a byl ihned připraven zaútočit."Zkus si zmrazit toto!"
Sepnul jsem ruky k sobě a vytvořil kolem sebe tornádo vody, které jsem pak velkou rychlostí vyslal na něj. V mžiku jsem se pak objevil za Owakatsukim.
Vyslal jsem na něj 4 vývrtky vody, které zaútočili dřív, než dorazilo tornádo. Hned na to jsem vyskočil do vzduchu a katanou zamířil na jeho hlavu. Udržoval jsem se ve vzduchu a čekal, co se stane a byl ihned připraven zaútočit."Zkus si zmrazit toto!"
"Musím uznať, že si celkom schopný, ale tvoje techniky sú ešte stále neúplné. Ovládaš síce vodu, ale to nestačí. Nie je to jediné, čo treba vedieť ovládať. Inými slovami, máš plno energie, ale nevieš ju dobre využívať."
V ruke sa mi utvoril ľadový bodec. Stačila jedna chytrá otočka a všetko, do čoho som ním sekol, okamžite zamrzlo, vrátane všetkých jeho útokov, ktoré ostali tesne predo mnou. Stihol som ešte tesne vyblokovať aj jeho úder katanou, ktorá následkom toho zmrzla tiež.
Já to moc dobře vím, ale není nikdo, kdo by mě mohl učit... Pomyslel jsem si. Všiml jsem si, že už je tu dost vody a tak jsem se soustředil.
Všechna voda kolem se rozletěla ve velikém výbuchu, který zničil všechno kolem sebe a dosáhl až úplně ke stropu. Já v tom výbuchu jakoby zmizel. Nebylo jediný místo kam by se dalo schovat. Nepomohl jsem ani prstem. Výbuch nastal z ničeho nic a vše ihned pohltil.
Všechna voda kolem se rozletěla ve velikém výbuchu, který zničil všechno kolem sebe a dosáhl až úplně ke stropu. Já v tom výbuchu jakoby zmizel. Nebylo jediný místo kam by se dalo schovat. Nepomohl jsem ani prstem. Výbuch nastal z ničeho nic a vše ihned pohltil.
Sekol som za seba, kde časť z vody zmrzla. Následne som vo vytvorenom ľade zmizol.
Znova som sa objavil až keď výbuch ustál.
Zoskočil som na zem a začal hľadať Kazukiho.
"Tak kde si ?" pýtal som sa sám seba.
Při výbuchu jsem se musel rozložit na vodu a tak jsem se rychle složil vysoko nad ním a doskočil přímo před něj už zase nezkapalněný. Doufal jsem, že si toho nevšimne, protože i když moje tělo už bylo proměněné zpátky, trvalo ještě pár dalších sekund, než se úplně s formovala. Vypadal jsem jako už celý, ale moje horní končetiny se ještě uvnitř doskládávali.
"Obrovská chyba, chlapče. Obrovská chyba."
Väčšina častí Kazukiho nového tela z ničoho nič zamrzla.
"Myslím, že by ti malo byť jasné, ako sa to stalo. Ak by náhodou nie, pri rozložení na vodu si sa premiešal s tou, ktorú som počas mojej prvej otočky zasiahol svojim ľadovým bodcom. Tento proces nemožno bez Mizuchiho zvrátiť, roztopiť nejaký ten môj útok nie je problém, ale roztopiť časť svojho tela je už o inom. Upozorňoval som ťa, aby si sa nepremieňal."
Neměl jsem jinou možnost... Zadíval jsem se na něj. Přede mnou se vytvořil můj klon. Předal jsem mu velkou část energie a tak vytvořil něco jakoby své nové já, které teď mělo z pomocí mě, bojovat. "Už mě to nebaví." Rozsvítila se kolem mě modrá energie a kolem mého klonu také. Všude se začala tvořit voda.
Můj klon se po ní sklouzl skoro až k němu. Pak nastal výbuch, který vysklil všechny okna. Owakatsuki vyletěl do vzduchu. Můj klon vyskočil až úplně ke stropu a v ruce měl vytvořenou velikou kouli energie. Tou mrštil proti němu a z ní se stala ohromná vodná vývrtka , který byla velká skoro jak celá šířka věže. Zasáhlo ho to přímo a nastal výbuch. okna vyletěli a zdi začali praskat. Voda stále tlačila a točila se. Jen jak se dotkli podlahy ta se propadla a další a další. Takhle se probourala až úplně na spodek, kde udělala kráter a vše vyletělo do povětří. Voda se valila všemi dveřmi a okny ven. Věž teď vypadal jako obrovská fontána. Ale i když byla dosti poničená a zdi už zničené, nespadal. Vážně byla hodně pevná, ale byla teď úplně bez pater a málem i bez základu. Pod věží už bylo malé jezero. Klon se rozpadl a já vykašlal krev. Využil jsem dosti energie a stálo mě to dvojnásobek díky tomu, že to musela udělat moje kopie a když se to přidalo k už vypítvané síle ještě před bojem. Tohle je zas den... Citíl jsem, že led trochu povolil, ale stále jsem se nemohl hýbat. Že by to přežil?...
Můj klon se po ní sklouzl skoro až k němu. Pak nastal výbuch, který vysklil všechny okna. Owakatsuki vyletěl do vzduchu. Můj klon vyskočil až úplně ke stropu a v ruce měl vytvořenou velikou kouli energie. Tou mrštil proti němu a z ní se stala ohromná vodná vývrtka , který byla velká skoro jak celá šířka věže. Zasáhlo ho to přímo a nastal výbuch. okna vyletěli a zdi začali praskat. Voda stále tlačila a točila se. Jen jak se dotkli podlahy ta se propadla a další a další. Takhle se probourala až úplně na spodek, kde udělala kráter a vše vyletělo do povětří. Voda se valila všemi dveřmi a okny ven. Věž teď vypadal jako obrovská fontána. Ale i když byla dosti poničená a zdi už zničené, nespadal. Vážně byla hodně pevná, ale byla teď úplně bez pater a málem i bez základu. Pod věží už bylo malé jezero. Klon se rozpadl a já vykašlal krev. Využil jsem dosti energie a stálo mě to dvojnásobek díky tomu, že to musela udělat moje kopie a když se to přidalo k už vypítvané síle ještě před bojem. Tohle je zas den... Citíl jsem, že led trochu povolil, ale stále jsem se nemohl hýbat. Že by to přežil?...
S úsmevom na tvári som sa postavil. Pramienky krvi stekali po mojej hlave. Plno sa jej nachádzalo aj v oblasti brucha, kde som dostal zásah, našťastie ale nepriamy.
Nebyť mojej okamžitej reakcie a tvorby ľadovej obrany predo mnou, bolo by po mne. Teda, to bolo o niečom úplne inom, ako všetky jeho útoky doteraz. Žeby sa konečne začala prejavovať Mizuchiho energia ?
Než sa stačil nazdať, bol som už zasa pri ňom.
V ruke sa mi zhromažďovala energia.
"Mal si pravdu, podcenil som ťa. Ale ako vidíš, ani tvoje maximum ma nedokázalo zabiť. Bože, na túto chvíľu som čakal tak dlho. Asi sa z toho zbláznim."
Kým sa ešte nemohol hýbať, vrazil som doňho nahromadenú energiu. Mizuchi to pocítil.
"Nikdy som nebol pečatiaci expert, ale základné fígle ovládam. Práve potlačujem tvoju energiu a vyvolávam Mizuchiho z tvojho tela, rozkošné, čo ?"
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Strana 16 z 20
Povolenie tohoto fóra: